Banner Startsida

FÖR SVENSKAR EN VÄLKÄND, TRYGG, SPECIALISERAD OCH FÖRMÅNLIG PLASTIKKIRURGISK KLINIK I TALLINN SEDAN 20 ÅR.

Estetisk kosmetisk kirurgi är en viktig del inom plastikkirurgin. Med dess hjälp behandlas utseendet och åldersförändringar. Med den estetiska kirurgins hjälp eftersträvas ett harmoniskt resultat. Med den kosmetiska kirurgin uppnås ett önskat utseende som resulterar i ett ökat självförtroende och en tryggare självkänsla.

I Reval Klinikens skönhetspaket ingår kostnadsfri konsultation. Under den första konsultationen kommer man överens om vilka åtgärder som passar dig bäst, med vår konsult eller läkaren. Själva operationen utförs på vår finskögda klinik i Tallinn, byggd för att kunna tillgodose dina behov. Vår klinik har de bästa rekommendationer i hela norden och vår personal är mycket välutbildad. Du har även tillgång till en personlig sköterska dygnet runt.

I vårt skandinaviska skönhetspaket ingår ej resor Stockholm - Tallinn - Stockholm. Resor i Tallinn ingår däremot till kliniken och tillbaka från hamnen. Operationer, prover, helpension med eftervård på kliniken i Tallinn ingår förståss också. Du har även möjlighet att förlänga din vistelse på kliniken mot kostnad.

----------------------------------------------------------------
Reval Clinic - KT Kliinik
TALLINN ESTONIA

Beställ tid för en kostnadsfri konsultation
eller kontakta oss för rådgivning via e-post
E-mail: revalclinic@revalclinic.com

----------------------------------------------------------------