Banner Reval Clinic
TURVALLISIN JA KOKENEIN KAUNEUSKLINIKKA TALLINNASSA 20 VUODEN KOKEMUKSELLA.

Reval Clinic - KT Kliinik on Virossa Tallinnassa toimiva kauneusalayritys, yritys on toiminut Tallinnassa jo vuodesta 1990 Suomalaisille hyvin tunnettun Pirita Klinikan nimellä. Kauneusleikkauksia on suoritettu Suomalaisille jo vuodesta 1992. Nykyisin leikkauksia suoritamme yksityisklinikalla Tallinnassa Viimsissa, klinikka on äskettäin remontoitu ja täyttää kaikki nykyiset EU vaatimukset.

Klinikkamme tarjoaa monipuolisia terveyspalveluja, niitä kaikkia ei löydy meidän nettisivuilta, tarkempia tietoja voi tiedustella sähköpostin välityksellä.

Klinikalla työskentele useita lääkäreitä ja muuta henkilökuntaa, Teitä palvelee:

Lääkäri Jaan Troost - klinikan kirurgia- plastiikkakirurgian ylilääkäri- yli 30 vuotta toiminut kirurgina ja osastonylilääkärinä osallistunut useisiin kauneuskirurgian lisäkoulutus jaksoihin useissa maissa, Ranskassa saanut erityiskoulutuksen rasvaimuun. Hänen työnkuvaan sisältyy meidän klinikalla kauneusleikkaukset rintojen alueella, vatsa-alueella ja kaikki rasvaimut.

Lääkäri Tiia Tamme - kasvo- ja leukaluun erikoiskirurgi, lääketieteen ja kirurgian tohtori- dosentti Tarton Yliopistosta. Oman erikoisalan lisäksi hän on saanut lisäkoulutusta kauneuskirurgian alalla useissa maissa, hänen työnkuvaan kuuluu kaikki leikkaukset pään ja kasvojen alueella, myös leuka- ja poski- implantit, kaikki tapaturmanjälkeiset kasvonalueen korjausleikkaukset ja muodon korjaukset.

Lääkäri Merle Sellendi - plastiikkakirurgi- työskennellyt alalla yli 30 vuotta, useita lisäkoulutuksia ulkomailla työnkuvaan klinikalla kuuluu leikkaukset kasvojen ja rintojen alueella.

Lääkäri Rein Adamson - kirurgian erikoislääkäri- kirurgian ylilääkäri, toiminut useita vuosia kirurgina ja kirurgian ylilääkärinä saanut lisäkoulutusta useissa maissa myös Suomessa. Työnkuvaan kuuluu kaikki kirurgiset leikkaukset ja laihdutusleikkaukset ja laihdutus pallon asennukset.

Lääkäri Edda Väin - gynegologian erikoislääkäri

Lääkäri LKT Priit Kasenömm - korva -, nenä -, ja kurkkulääkäri - suorittaa oman alueen leikkauksia

Lisäksi sairaalassa toimii useita nukutuslääkäreitä.

Klinikan palvelupaketti sisältää tarvittaessa maksullisen lääkärin konsultaation Suomessa. Alustavassa konsultaatiossa arvioidaan haluttu toimenpide konsultin tai lääkärin toimesta. Palvelupaketti sisältää matkan Helsinki - Tallinna - Helsinki, kuljetukset satamasta klinikalle ja takaisin, suoritettavan toimenpiteen, toimenpiteestä riippuvan majoituksen klinikalla ja tarvittaessa jälkihoidon Suomessa.

Mikäli asut pääkaupunkiseudun ulkopuolella tarjoamme Sinulle maksuttoman konsultaation lääkärin toimesta netin välityksellä, ota yhteys revalclinic@revalclinic.com.

----------------------------------------------------------------
Reval Clinic - KT Kliinik
Kaluritee 5A Tallinn ESTONIA
Email: revalclinic@revalclinic.com

----------------------------------------------------------------