Banner PRP hoito


Esteettistä kirurgiaa ei voi irrottaa muusta plastiikkakirurgiasta. Sen avulla hoidetaan ulkonäön variaatioita ja ikääntymisen myötä syntyneitä muutoksia. Plastiikkakirurgiaan liittyy aina pyrkimys myös ulkonäön osalta mahdollisimman hyvään ja harmoniseen lopputulokseen.

YLEISTÄ

Mikä on A- PRP hoito, tämä on tullut englanninkielisestä sanasta autologous platelet rich plasma. Sen on kehittänyt Sveitsiläinen Regenlab usean tutkimuksen tuloksena. Lyhyesti selostettuna – erikoiseen koeputkeen otetaan 8 ml asiakkaan laskimoverta tämä sentrifugoidaan, sentrifuugi erottaa verihiutaleet (punaverisolut, valkoverisolut ja trombosyytit). Veriplasma sisältä käsittelyn jälkeen 2-3 kertaa enemmän trombosyytteja kun normaali veriplasma. Tässä plasmassa on 8 erilaista kasvufaktoria joiden tehtävänä on virkistää ja nuorentaa kudoksia. Veriplasmassa olevat valkoverisolut ja trombosyytit stimuloivat myös mesenhymaalisiä tyvisoluja jakautumaan ja kehittämään uusia soluja. Valkoverisolut ja trombosyytit auttavat myös verisuonten kasvussa minkä seurauksena on mikroverenkierron parantuminen.

PRP KÄYTTÖ

Suosittelemme henkilökohtaista konsultaatiota klinikan konsultin tai lääkärin luona. Toimenpiteen suorittaa lääkäri. PRP käyttö on laaja: käytetään kasvo – ja leukaluunkirurgiassa, plastiikkakirurgiassa, hammashoidoissa ja suukirurgiassa, ihotaudeissa, sydän – ja verisuonikirurgiassa, silmäsairauksissa, laajalti ortopediassa ja urheilutapaturmissa. Tässä hoidossa ei ole allergiareaktiota ja hylkimisreaktioita.

KÄYTTÖ PLASTIIKKAKIRURGIASSA

Plastiikkakirurgiassa käytetään PRP hoitoa kasvojen alueella - kulmien, silmienympäristön, nenän – ylähuulialueen ryppyjen, suunkulmien, kaulan, kaljuuden hoitoon, PRP maskia kasvojen kemiallisen, laserin tai muun käsittelyyn jälkeen ja myös kädenselän hoidossa. PRP hoitoa käytetään mesoterapiassa, täyteaineena (filleri) tai maskina.

KÄYTTÖ ORTOPEDIASSA

Ortopediassa ja urheiluvammoissa käytetään PRP hoitoa yleensä jänne-, nivel- ja lihasvammoissa. PRP ruiskeita tarvitaan yleensä 2 kertaa 4-6 viikoin väliin.

ENNEN TOIMENPIDETTÄ

Lääkärin konsultaatiossa sovitaan PRP hoidosta, sen tyypistä ja alueista missä hoito suoritetaan. Ennen hoitoa olisi suositeltavaa olla rasvattomalla dieetillä, että plasma ei olisi kovin rasvainen. Potilaat kenelle hoito ei sovi: syöpäsairaudet, verisairaudet, akuutit tulehdukset, erittäin matala hemoglobiini. Ennen PRP hoitoa ja sen jälkeen ei saa käyttää 7-10 päivää NSAID kipu- tulehduslääkkeitä (BURANA, VOLTAREN, ORUDIS, NAPROXEN, CLOTAM) nämä lääkkeet alentavat PRP vaikutusta. Kipulääkkeenä voi käytä paracetamolia (PARATABS, PANADOL).

TOIMENPIDE

REGENLAB valmistaa kauneushoitoon 4 erilaista hoito - kittipakettia :

1. REGENARC CLASSIC - käytetään kasvo- ja kaulanalueen mesoterapian ja ihonsisäisiin injektioihin – ihoryppyjen hoitoon ja ihon raikastamiseksi – tämä kitti on tarkoitettu pienimpien alueitten hoitoon.
2. REGENARC EXTRA - käytetään kasvo- ja kaulanalueen, kaljuuntumisen, käsien mesoterapiaan ja ihonsisäisiin injektioihin – ihoryppyjen hoitoon ja ihon raikastamiseksi – tämä kitti on tarkoitettu isompien alueitten hoitoon.
3. REGANARC CELLULAR MASK - käytetään kasvohoidoiksi ja erikoisesti muun hoidon jälkeen (laser- kelmiallinen– mekaaninen hoito –mikroneulaus).
4. REGENARC PLUS - kaikista laajempi hoitokitti, kitti sisältää laajaan mesoterapian -ja ihoinjektionkitin, samoin täyteainekitin- joka on tarkoitettu syvien ihoryppyjen täyttöön.
Näistä REGENLAB kiteistä valitaan lääkärin vastaanotolla Sinulle parhaiten sopiva, sen voi jo valita etukäteen, mikäli lähetät meille lähikuvan hoitoa tarvitsevasta alueesta.

Käytäntö:

1. Sairaanhoitaja ottaa koeputkeen 1 - 3 putkea a 8 ml Sinun laskimoverta käsivarresta.
2. Hän valmista Sinun verestä tarvittavan PRP plasman.
3. Lääkäri suorittaa ihonpuhdistuksen, tarvittava ihon puudutuksen (Emla) ja suorittaa Sinun PRP plasman ruikutuksen, mesoterapian, syväryppyjen täytön - niin kuinka on etukäteen sovittu.

TOIMENPITEEN JÄLKEEN

Ihon turvotus kestää muutaman päivän, ihon alueelle voi tulla verenpurkaumia - nämä häviävät noin viikon kuluessa. Lopputuloksena 2-3 viikon kuluttua on ihonilme raikkaampi, kimmoisampi, rypyt on huomattavasti vähentyneet. Suositeltava hoito alkuun on 2-4 kertaa 6 viikon välein, mutta tämä on henkilökohtainen. Myöhemmin suositellaan ylläpitoon kerran vuodessa. Muista että ei voi käyttää hoidon jälkeen NSAID kipu- tulehduslääkkeitä (BURANA, VOLTAREN, ORUDIS, NAPROXEN, CLOTAM) nämä lääkkeet alentavat PRP vaikutusta tai poistavat sen vaikutuksen!!!!!!!!

Maailmalla kutsutaan tätä kasvojen toimenpidettä ”VAMPIRE FACELIFT”

Turvotus häviää muutamien päivien kuluttua, verenpurkaumat iholla ovat harvinaisia jotka häviävät noin 10 päivässä, verenpurkaumiin voi käyttää Trombosol geeliä tai Hirudoid voidetta (saa apteekista ilman reseptiä). Ihonalueen tulehdus on erittäin harvinainen, mutta mahdollinen, hoidetaan antibiooteilla suunkautta ja iholle. Allergisia ja hylkimisrektioita ei esiinny.

Toimenpide suoritetaan TALLINNASSA The Look uudessa toimenpisteessä Kivisilla katu 4. puh. +3726726702.
----------------------------------------------------------------
Reval Clinic - KT Kliinik
Kaluritee 5A Tallinn ESTONIA (toimilupa L-02008)
Email: revalclinic@revalclinic.com tai info@thelook.fi

----------------------------------------------------------------