Banner Penispidennys

Esteettistä kirurgiaa ei voi irrottaa muusta plastiikkakirurgiasta. Sen avulla hoidetaan ulkonäön variaatioita ja ikääntymisen myötä syntyneitä muutoksia. Plastiikka-kirurgiaan liittyy aina pyrkimys myös ulkonäön osalta mahdollisimman hyvään ja harmoniseen lopputulokseen.

Peniksen koolla näyttää selvästi olevan merkitystä miehen itsetunnolle. Peniksen koko ei kuitenkaan vaikuta aikaansaadun ja koetun seksuaalisen nautinnon määrään suoranaisesti. Mikäli mies kokee arkuutta oman peniksensä koon suhteen, saattaa tämä heijastua myös yhdynnässä, jolloin siitä tulee liian suoritus painiotteinen ja molempien osapuolten nautinto kärsii. Mies voi kuitenkin olla erinomainen rakastaja peniksen koosta riippumatta. Mitä suurempi ja mahtavampi penis, sitä voimakkaammaksi mies saattaa itsensä tuntea.

YLEISTÄ

Monet miehet ovat valmiita tekemään aivan mitä vain saadakseen edes hiukan lisää mittaa penikseensä. Tästä ovat todisteena kymmenet eri menetelmät, mitä miehet ovat käyttäneet ja käyttävät yhä peniksensä kasvattamiseksi. Jo 200-luvulla kirjoitetussa Kama Sutrassa on menetelmiä peniksen koon kasvattamiseksi. Kuinka paljon niitä on aikoinaan käytetty, sitä emme tiedä, mutta kovinkaan miellyttäviä keinoja ne eivät ainakaan ole olleet. Peniksen pituuden kasvattaminen on nykyisin siis aivan mahdollista leikkauksella. Peniksestä iso osa todellakin sijaitsee vatsanpeitteiden alla. Penis kiinnittyy kuitenkin tiukasti häpyluuhun, eikä ole vedettävissä siitä ulospäin. Penistä tukevia nivelsiteitä ei voi venyttää apuvälineitä käyttäen. Niitä voi ainoastaan katkaista leikkauksella. Lääkärit ovat olleet siinä suhteessa yksimielisiä. Leikkauksia suorittavien kirurgien määrä on jatkuvasti kasvamassa, mikä on selvä osoitus siitä, että miehet ovat hyvinkin kiinnostuneita moisesta mahdollisuudesta. Jo vuonna 1992 suoritetuissa haastatteluissa 33% miehistä olivat valmiita menemään penisleikkaukseen, mikäli se on kivuton, yksinkertainen ja halpa. Tohtori Long Daochou kuuluu penisleikkausten pioneereihin. Hän kehitti nykyisin käytetyn kirurgisen menetelmän peniksen pidentämiseksi. Leikkaustapa onkin hyvin suosittu ja sitä käytetään nykyisin ympäri maailmaa.

ENNEN LEIKKAUSTA

Suosittelemme henkilökohtaista konsultaatiota klinikan konsultin tai lääkärin luona. Konsultti tai lääkäri kertoo sinulle Penispidennysleikkauksesta ja sen kulusta. Samoin jälkihoidosta ja mahdollisista riskeistä. Konsultti tai lääkäri kokoaa myös esitiedot terveydentilastasi. Muista mainita kaikki terveyteesi liittyvät asiat. Mikäli kaikki on kohdallaan voidaan varata suunniteltu leikkausaika.

LEIKKAUSPÄIVÄNÄ

Keskustelet leikkaavan lääkärin kanssa penispidennysleikkaus toimenpiteestä. Leikkaus suoritetaan nukutuksessa, nukutuslääkäri keskustelee kanssasi tulevasta nukutuksesta ja suorittaa tarvittaessa terveystarkastuksen.

LEIKKAUS

1. Pinta ja syväjänne (ligamentti)

2. Penis

3. Häpyluu

4. Virtsarakko

5. Eturauhanen

6. Paisuvaiskudos

Nukutuksen jälkeen leikkausviilto suoritetaan alavatsaan joko suoraan tai "Y" -muotoisena, riippuen leikkaustekniikasta. Sen jälkeen avataan häpyluun ja peniksen välillä sijaitsevan jänne (ligament). Tämän avulla penis saadaan laskeutumaan alemmaksi. Peniksen ulkoinen pituus kasvaa noin 2 - 7 cm. (Useimpien maiden keskimääräinen arvo on n. 4cm.). Sen jälkeen täytetään avatun jänteen väli omalla rasvakudoksella liitteiden välttämiseksi. Haava ommellaan kerroksittain.

LEIKKAUKSEN JÄLKEEN

Ensimmäiset tunnit leikkauksen jälkeen olet nukutuslääkärin ja nukutushoitajan tarkkailunalaisena. Tarvittaessa saat kipulääkettä. Ensimmäisen yön olet klinikalla jälkihoidossa. Hoitaja on saatavilla koko yön. Seuraavana päivänä leikkaava lääkäri tarkastaa sinut, minkä jälkeen voit kotiutua. Kipu leikkauksen jälkeen on yksilöllistä, mutta yleensä suhteellisen vähäistä. Särkylääkkeitä määrätään tarvittaessa, vaikkakin ne yleensä ovat tarpeettomia kahden ensimmäisen päivän jälkeen. Turvotusta ja verenpurkaumia (mustelmia) voi esiintyä, ne kestävät noin 2 - 3 viikkoa. Useimmat potilaat palaavat töihin ja sosiaalisiin harrastuksiin jo viikon jälkeen. Raskasta fyysistä liikuntaa tulee välttää ensimmäisen kolmen viikon ajan leikkauksen jälkeen, mutta kevyt liikunta edistää huomattavasti parantumista. Rankkoja harrastuksia kuten aerobic, juoksu, painon-nosto, uinti ja tennistä tulee välttää kolmen viikon ajan leikkauksen jälkeen samoin saunomista. On viisasta välttää seksiä niin kauan kunnes tikit on poistettu.

Haavanhoito

Pidä haava kuivana ainakin 5 vrk. Sidettä pidetään haavan suojana ompeleiden poistoon asti. Side on syytä vaihtaa jos se on likainen tai märkä. Siteiden tulee olla steriilejä. Steriilejä siteitä saa ostaa valmiissa pakkauksissa apteekista. Haavaa tai sen ympäristöä ei saa hangata. Kastuneet siteet vaihdetaan kuiviin steriileihin siteisiin. Saunan löylyyn ei ole hyvä mennä ompeleiden aikana eikä kaksi viikkoa ompeleiden poiston jälkeen. Vältä haava alueen turhaa liikuttelua. Käänny lääkärin puoleen jos haavassa on yltyvää kipua, lämmön nousua ja punoitusta tai jatkuvaa runsasta verenvuotoa, jatkuvaa siteen läpi tulevaa kosteutta tai pahaa hajua. Ompeleet poistetaan penispidennysleikkauksessa 10 vuorokauden kuluttua. Tupakan poltto haittaa merkittävästi haavan parantumista.

Arvenhoito

Arpi muodostuu leikkausalueelle tikinpoiston jälkeen, arven parantumiseen voit vaikuttaa itsehoidolla. Arven vaalentumisen ja pehmentymisen nopeuttamiseksi voit käyttää apteekista saatavaa hepariini valmistetta (Trombosol forte tai Hirudoid forte) kahdesti päivässä noin neljän viikon ajan. Vältä aina arven hiertymistä ja suojaa arpi auringolta 3 kuukauden ajan, muuten arpi voi pigmentoitua tummaksi. Leikkauksen jälkeen kehittyy noin 3 cm arpi joka jää häpykarvoituksen sisään

Turvotus

Turvotus tulee leikkaus alueelle ja sukuelimiin leikkauksen jälkeen aina. Turvotus poistuu muutamassa viikossa.

Verenpurkauma

Verenpurkauma (mustelma) on penispidennysleikkauksen yhteydessä yleinen. Verenpurkauma on verenkertymä elimistössäsi, tässä tapauksessa ihon alla ja leikkaushaavan seudussa. Verenkertymä esiintyy yleensä pian leikkauksen jälkeen. Pienet verenkertymät poistuvat usein itsestään.

RISKIT JA KOMPLIKAATIOT

Jokaiseen leikkaukseen sisältyy myös riskejä. Penispidennysleikkauksessa riskit ja mahdolliset komplikaatiot ovat minimaaliset. Korkeasti koulutettujen lääkärien ja hoitajien muodostamassa leikkausryhmässä leikkausten komplikaatiot ovat erittäin harvinaisia. Kuitenkin kuten jokaisessa leikkauksessa verenvuodon, tulehduksen ja arpikudoksen muodostumisen sekä nukutusten aikaisten ongelmien mahdollisuus on olemassa.

Tulehdus

Tulehdusta voi esiintyä missä leikkauksessa tahansa. Jokaisen penispidennysleikkauksen jälkeen määrätään antibioottikuuri tulehduksen estämiseksi. Yksityisklinikat, jotka on rakennettu kauneuskirurgiaa varten ja joissa ei hoideta sairauksia, ns. "sairaalainfektioriski" on lähes olematon. Yleissairaaloissa ja muissa isoissa leikkausyksiköissä on sairaalainfektioriski moninkertainen. Tarkista aina missä sinut leikataan, näin vältät vaikeat sairaalainfektiot.

Suorituskyky

Penispidennysleikkaus ei aiheuta miehille impotenssia. Leikkauksen jälkeen voi esiintyä lievää erektiokulman vähentymistä.

JÄLKIHOITO

Jokainen asiakas vaikuttaa tulokseen aktiivisella jälkihoidolla. Haavan parantuessa ja tikkien poiston jälkeen on aloitettava itsehoito. Itsehoito-ohjeet saat leikkauksen jälkeen tikkien poiston yhteydessä lääkäriltä.

LOPPUTULOS

Turvotus ja mustelmat lähtevät pois muutamien viikkojen jälkeen. Kuitenkin lopullinen tulos on nähtävissä vasta 3 - 12 kuukauden kuluttua leikkauksesta. Arpien punoitus katoaa noin puolessa vuodessa.

Penispidennysleikkauksella voidaan saavuttaa haluttu tulos. Itsetunnon kohentuminen ja itseluottamus ovat myös tärkeitä hyötyjä asiakkaalle.

Olemme huomanneet että nykymiehet ovat hyvin valistuneita ja hyvin tietoisia penispidennysleikkauksesta. Suurin osa miehistä haluaa tilata leikkauksen netin välityksellä. Teillä on nyt siihen mahdollisuus.

Lisätietoja antaa suoralinja lääkäriin revalclinic@revalclinic.com.

----------------------------------------------------------------
Reval Clinic - KT Kliinik
Kaluritee 5A Tallinn ESTONIA (toimilupa L-02008)
Email: revalclinic@revalclinic.com

----------------------------------------------------------------