Banner Nano - Rasvan siirto

Esteettistä kirurgiaa ei voi irrottaa muusta plastiikkakirurgiasta. Sen avulla hoidetaan ulkonäön variaatioita ja ikääntymisen myötä syntyneitä muutoksia. Plastiikkakirurgiaan liittyy aina pyrkimys myös ulkonäön osalta mahdollisimman hyvään ja harmoniseen lopputulokseen.

YLEISTÄ

Nano rasva on emulgoitua (nesteytettyä) ja suodattua rasvaa. Rasvasoluja on murskattu ja suodatettu ulos, jäljelle jäävä neste sisältää suuren pitoisuuden kantasoluja ja stromaal – vaskulaari fraktioneja.

Kantasolut ovat erilaistumattomia biologisia soluja, ne voivat muuttua erikoistuneiksi soluiksi ja voivat jakautua (solujen jakautumisen kautta) tuottaakseen lisää kantasoluja. Kantasolut ovat erittäin tärkeitä vahingoittuneiden kudosten uudistamisessa.

Viimeaikaiset kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet merkittäviä parannuksia ihon laatuun jo kuuden kuukauden kuluttua nano rasvan ruiskutuksesta ihon ja pinnallisiin iho - kerroksiin. Siksi monet estetiikan lääketieteen ammattilaiset ovat alkaneet käyttää nano rasvaa kasvojen, kaulan ihon kunnon parantamiseen ja nuorentamiseen.

Edut

Kuva Piste Erittäin pitkäkestoinen vaikutus.
Kuva Piste Täysin luonnollinen oma kehon materiaali.
Kuva Piste Lyhyt toipuminen.
Kuva Piste Vähäinen komplikaatioiden riski.

Nano rasvan siirtoa suositellaan kaikille henkilöille jolla on vaurioitunut tai vanhentunut iho. Henkilöllä pitäisi olla tarpeeksi alueilla rasvaa saatavilla nano rasvan valmistamiseksi.

Nano – rasva siirrolla on todettu olevan hyödyllinen, nuorentava vaikutus ikääntymiseen tai vahingoittuneeseen ihoon. Nano rasva siirteiden solut pystyvät "korjaamaan" vaurioitunutta kudosta ja solut stimuloivat ihon soluja sellaisten aineiden tuottamiseksi jotka parantavat ihon elastisuutta ja olennaisten rakenteellisten proteiinien kerääntymistä. Sillä on myös positiivinen vaikutus ihon arpiin, koska se tekee niistä vähemmän näkyviä.

Nano rasvan vaikutus ilmenee tavallisesti neljän viikon - kolmen kuukauden – yhdeksän kuukauden viiveellä.

TOIMENPIDE

Toimenpide suoritetaan kevyessä nukutuksessa, potilas pääse pois klinikalta kahden tunnin kuluttua kun toimenpide on loppunut. On todettu että paikallispuudutusaineilla on negatiivinen vaikutus ruiskutetun nano rasvan ja sen solujen toimintaan. Rasvansiirre otetaan yleensä vatsan alaosasta tai myös muualta missä rasvakudosta löytyy. Sitten tämä rasva pestään suolaliuoksella, suodatetaan ja muutetaan nano rasvaksi (lääkärin arviosta joskus lisätään myös omaa veren seerumia). Nano rasva ruiskutetaan pinnallisesti ihon alueille (joka sovitaan etukäteen) erittäin ohuella ja terävällä neulalla.

SIVUVAIKUTUKSET – KOMPLIKAATIOT

Koska käytetään oman elimistön kudosta ei sivuvaikutuksia yleensä ilmene. Pistos alueella voi esiintyä turvotusta, epämukavuutta hoitoalueella, pieniä sinertäviä alueita pistos alueella, nämä paranee muutamassa päivässä.

JÄLKIHOITO

Hoidon jälkeen ei saa käyttää kylmäpakkauksia hoitoalueella. Klinikalta saa mukaan voiteen joka sisältää nano ravansoluja, sitä voi käyttää ainoastaan 2-3 vrk hoidon jälkeen hoitoalueelle, nano solut kuolevat 2-3 vuorokauden jälkeen voiteesta ja sen jälkeen siitä ei ole enään hyötyä. Klinikalta saa suosituksen jatkohoito voiteista. Kasvojen ja kaulan pesu normaalisesti, on vältettävä hoitoalueen kovaa hierontaa vähintään kuukauden ajan. Auringonottoa ei suositella kuudenkuukauden aikana.

----------------------------------------------------------------
Reval Clinic - KT Kliinik
Kaluritee 5A Tallinn ESTONIA (toimilupa L-02008)
Email: revalclinic@revalclinic.com

----------------------------------------------------------------