Banner Hiusistensiirtoleikkaus

Esteettistä kirurgiaa ei voi irrottaa muusta plastiikka-kirurgiasta. Sen avulla hoidetaan ulkonäön variaatioita ja ikääntymisen myötä syntyneitä muutoksia. Plastiikka-kirurgiaan liittyy aina pyrkimys myös ulkonäön osalta mahdollisimman hyvään ja harmoniseen lopputulokseen.

YLEISTÄ

Follicular unit extraction on minimaalisen invasiivinen ja ilman leikkausta toteutettava hiustensiirron menetelmä kaljuuntumista vastan.
Työssämme tarjoamme innovatiivisimpia menetelmiä kaljupäisyyden hoitoon sekä miehille että naisille. Hoidossa käytetään FOLLICULAR UNIT EXTRACTION ja FOLLICULAR UNIT TRANSPLANTAION tekniikkaa käyttäen.
Klinikallamme käytetään mikrokirurgisia välineitä, joiden ansiosta voidaan estää karvatuppien vahingoittuminen niiden irrottamisen yhteydessä. Saavutamme luonnollisen tuloksen jokaisen asiakkaan ominaisuudet huomioiden. Siirrettyjen ja luonnollisten hiusten erottaminen on jopa mikroskoopillakin vaikeaa.

LEIKKAUS (FUE Teknologia)

Hiusten siirtäminen tai the Follicular Unit Extraction technique, (FUE) on menetelmä, jossa yksittäiset hiusten karvatupet kerätään suoraan luovutusalueelta ilman leikkausta. Tässä hoidossa käytetään pyöreää, halkaisijaltaan 0,8-1mm leikkausveistä, jonka avulla irrotetaan karvatuppi pään iholta. Siirtämiseen valmistellut karvatupet sisältävät 1-3 hiuskarvaa. Karvatupen istuttaminen on tärkeä vaihe, josta riippuu se, miten luonnollisilta siirretyt hiukset näyttävät. Implantin asettimen käytön ansiosta voidaan tarkistaa karvatupen syvyys pään ihossa. Tämä varmistaa mahdollisimman luonnollisen lopputuloksen. Asettimen avulla siirretään hiuksen karvatuppi luovutuspinnasta sen siirtokohteeseen sitä vahingoittamatta.

JÄLKIHOITO OHJEET

Hiustensiirron jälkeen ei ole hyvä tehdä mitään fyysistä, joten rentoutuminen toimenpiteen jälkeen loppupäiväksi on suotavaa. Hiussiirteitä ei missään tapauksessa saa raapia, sillä käsissä olevat bakteerit saattavat siirtyä raapiessa siirrealueelle voiden näin aiheuttaa infektion. Raskasta liikuntaa pitää välttää seitsemän päivän ajan toimenpiteen jälkeen. Pään kääntäminen ylösalaisin ei ole sallittua toimenpidepäivänä eikä sitä seuraavana kahtena päivänä. Päätä ei saa altistaa suoralle auringonvalolle 14 päivä toimenpiteen jälkeen. Suosittelemme hatun / lakin käyttöä toimenpiteen jälkeen suorassa auringonvalossa kahden viikon ajan toimenpiteestä sekä välttämään siirrekohdan palamista auringossa toimenpidettä seuraavana kahtena kuukautena. Nukkuminen on suositeltavaa kyljellä tai selällä. Mahalla ei saa nukkua.

PESUOHJEET

HUOM: Toimenpidettä seuraavana kuukautena EI saa käyttää vahvoja kemikaaleja, kuten hiusvärejä ja hiuslakkaa.

Toimenpide päivänä.

Toimenpidealueelle tulee suihkuttaa kosteuttavaa ainetta HYDRATION SOLUTION 1-2 tunnin välein.

Päivä toimenpiteen jälkeen.

Pesuohjeet vastaavat kuin toimenpiteen päivänä. Kts. yllä.
Pese ainoastaan luovutusalue kerran päivässä hellävaraisesti suositeltavaa shampoolla.
Pesu ainoastaan haalealla vedellä.

Toinen päivä toimenpiteen jälkeen.

Kokopäänpesu (myös siirrekohdan) on sallittua ja suositeltavaa shampoolla kahdesti päivässä 10 päivän ajan (ensimmäiset seitsemän päivää hellästi ja sen jälkeen normaalisti. (kovemmin).

3.-15. päivä toimenpiteen jälkeen.

Pesu kahdesti päivässä (aamuin ja illoin). Koko pään pesu sallittua (myös siirrealueen). Pesu tehtävä suositeltavaa shampoolla päivittäin. Aloita peseminen kevyesti. Seitsemännen päivän jälkeen normaali pesu sallittua.

Pese ensimmäiset neljä päivää ainoastaan kämmenellä. Tämän jälkeen voi ottaa sormet avuksi. Muista että kynsiä ei saa koskaan käyttää apuna pesussa. Pesun intensiteettiä tulee nostaa ajan saatossa.

Käytä Monoxidilia (Regain 5 %) kymmenenä toimenpidettä seuraavana päivänä.

LOPPUTULOS

Koska siirteiden kasvu alkaa näkyä toimenpiteen jälkeen?

Huomioi !!! on normaalia että kaikki hiusistutteet eivät kiinnity pysyvästi päähän, vaan saattavat tippua 4-6 viikon kuluessa toimenpiteestä. Istutteet menevät ns. lepovaiheeseen. Neljännen kuukauden lopussa 15 %-20 % istutteista lävistää päänahan ja alkaa kasvamaan. Jokaisena näitä seuraavina kuukausina noin 20 % lisää hiusistutteista lävistää päänahan kuukausittain Huomio, että istutteiden lähteminen kasvamaan saattaa viedä jopa 12 kuukautta. Joillakin 100 % tuloksen saattaa nähdä jo kymmenen kuukauden jälkeen, mutta 12 kuukauteen on syytä varautua.

----------------------------------------------------------------
Reval Clinic - KT Kliinik
Kaluritee 5A Tallinn ESTONIA (toimilupa L-02008)
Email: revalclinic@revalclinic.com

----------------------------------------------------------------